sâmbătă, 17 decembrie 2011

Awww yeah!

Yesss!Inca o saptamana si avem vacanta!WHOO-HOO!Mda...vine si Craciunu' asta.De curiozitate, ati primit ce-ati vrut de la Mos Nicolaie?Sora-mea a primit un hamster:D....si m-o lasat pe mine sa-i aleg numele.Vreti sa-l ghiciti?Killer.Mi s-a parut atat de potrivit pentru un ghem de blana care poate oricand sa te omoare cu dragalasenia lui.Dar nu stiu de ce, nu prea ii place sa stea.Deja era sa-l pierdem de 3 ori.De 3 ori!!!Trebe sa punem alarme, sau....poate ar trebui sa-l lasam.Cred ca o intalnire cu pisica nu i-ar strica, Asa...ca o lectie de viata.Poate chiar ultima.
In fine...Saptamana asta am fost la olimpiada de engleza!Si acolo o fost un subiect unde ne cerea sa facem un text( povestire sau ceva de genu').Ce-i drept, inceputu' ni-l dadeau ei...dar continuarea...aia mi-o placut.Cred ca, daca bine imi amintesc am facut ceva de genu'

Era o noapte fara luna, iar ploaia nu fusese prevazuta de cei de la meteo.
John tara dupa el cadavrul greu si rigid.Era miezul noptii si nici un sunet nu se auzea in afara de ropotul ploii marunte.Se indrepta spre cimitirul ,,Dead lands’’, care se afla la vreo 500 de metri de casa lui.Prefera sa arunce ,,gunoiul’’ acolo decat in curtea din spate.Hainele ii erau imbibate de sangele inca cald al victimei.Parul I se prelingea pe fata, facandu-l sa para un anemic ambulant.Era nelinistit si plin de adrenalina.Inca nu-si revenise din socul crimei…era oarecum,visitor.
Se gandea la Maya.Nu putea crede ca tocmai ea ii facuse una ca asta.Nu stia cat la suta din vina era a ei si cat era a tipului pe care il tara in sacul acela de cartofi.Totul se intamplase asa de repede…venise mai repede ca de-obicei de la service, pentru ca vroia sa-I faca o surpriza Mayei, cu ocazia aniversarii a 2 ani de la casatoria lor.Insa spre surprinderea lui, cand a intrat in dormitory, nu a gasit o fiinta draga si firava care sa-si doarma somnul de amiaza ci o amazoana care se iubea nebuneste cu un bou.N-a rezistat…a clacat pur si simplu.A luat pistolul din sertarul de la noptiera, si a tras.Cate un glont pentru fiecare tradator.A luat apoi cadavrul acelui om, pe care a decis sa-l numeasca Bob, si a mai tras inca 3 focuri in trupul ei.Era razbunarea lui.Singurul mod de a se calma.
Dupa aceea l-a luat pe Bob, l-a impachetat frumos intr-un sac pe care il avea in garaj si a inceput sa-l tarasca spre cimitir.
In final, pe la vreo 1 noaptea, John reusise sa ajunga cu pachetul de carne la poarta cimitirului.Cand deschise portile acelea mari si grele din metal, un scartait acut si prelung strabatu linistea serii.John simti atunci fiori pe sira spinarii.Vroia sat ermine cat mai repede treaba ca sa plece acasa sis a uite de tot.Se duse intr-o parte mai laturalnica a terenului si incepu sa sape.Ploaia se oprise momentan, asa ca lucre mai cu spor.Dupa inca vreo 30 de minute, groapa era gata.Masura cam 2 metri lungime, 1 in latime si cam 50-60 de centimetri in adancime.Bob era inalt si lat, dar slab ca si-o scandura.Acest lucru il imbucura putin pe John.Incepu sa urneasca uriasul sac de cartofi in groapa.Brusc, incepu din nou ploaia.Parca  era intepenit…nu mai vroia sa se miste.Deodata, in amurgul noptii se auzi un urlet prelung si asurzitor, care strabatu pana la urechile lui John.In acel moment, din cauza sperieturii  John reusise sa impinge cadavrul in locul destinat.Incepu sa il acopere repede cu pamant.Incepea sa devine nelinistit.Avea o presimtire sumbra asupra celui urlet de mai devreme.Ploaia devenise mai violent.Vantul sulfa cu putere printer ramurile copacilor, iar fulgerele incepeau sa se faca vazute.
De nicaieri, un fulger lovi exact movila de pamant pe care John o terminase de cladit.Acest lucru il facu sa se dezechilibreze sis a faca cunostiinta inca o data cu pamantul ud si rece.Dar cand se ridica, se uita in groapa…….Nimic!Cadavrul disparuse.Nu era acolo decat un spatiu mare si gol.Acum incepea adevarata destractie.
John isi duse mana in buzunar si lua pistolul.Mai avea un singur glont.Nu stia daca viseaza sau imaginatia lui a luat-o razna.Putea sa jure ca ingropase un om mort.Hotari sa nu mai petreaca nici o secunda in locul ala necurat.Dar cand sa fuga….un sunet demonic se auzi in spatele lui.Era ca si cum un cor de diavoli se adunasera sa cante deodata o nota satanic.Parca iadul tipase din toti plamanii.
Se intoarse, cuprins de un fior rece.In fata lui se afla un barbat care parea ca a fost lovit de un tren.Toate incheieturile erau in pozitii nefiresti…si ochii…aveau o nuanta de rosu care putea rivaliza cu cele mai negre temeri ale omenirii.In ei puteai citi tot raul cuprins si necuprins vreodata in univers.Era Bob.Sau ce mai ramase din el.
John incremenise.Vroia sa fuga, dar nu putea.Frica ii paralizase fiecare muschi al corpului.Nu putea nici macar sa strige dupa ajutor.Vazu cum acel mort ambulant incepe sa se apropie de el….2 metri…1 metru…distant scadea, iar John nu se impotrivea deloc.
Cand erau unul langa altul, Bob il prinse de gat pe John.Il ridica la inaltimea lui si-i zise:
‘’Am sa iti scot fiecare madular si o sa iti arat cum arata inima ta in realitate’’
Atunci, John simti o mana ranceda cum ii pipaia pieptul.Era rece si fara viata.Dar, imediat simti cum ii se deschide pietul .Putea sa-si vada coastele.Stia ce urmeaza.Simtea cum mana monstrului aluia se indreapta spre inima.Insa nu avea de gand sa suporte.Nervii luasera locul ratiunii.Nu era alta cale.Isi duse pistolul la tampla si….
Sunetul prafului de pusca razbi pana in departare.Ploaia se oprise.Totul revenise la normal….
In dimineata urmatoare, tot ce s-a gasit acolo erau groapa adanca si un bilet pe care scria:
‘’Vino jos acum sa vezi
Cat de multe tu pierzi
Doar stand sus si omorand
Cand ai putea sa vezi oricand
Cum arata cu adevarat
Inima unui om indurerat’’
Bineinteles, am scris in engleza acolo.Dar am vrut sa vad cum suna in romana.Si...trebuie sa recunosc ca prefer varianta in engleza.Are mai mult suspans.
Alta chestie interesanta pe saptamana asta: am decis impreuna cu colegii de clasa sa ne facem cadouri, cu ocazia sarbatorilor de iarna.Fiecare am extras biletele si acuma trebe sa ne facem  cadouri.Ideea ii ca ar trebui sa fie simbolice....asa ca am decis sa fac asta:
 Sincer, vrea sa fie un om de zapada.Teoretic...practic, nu stiu ce sa zic


Bulă ajunge în America şi nu ştia cum să facă rost de bani. Merge el prin oraş şi vede un cabinet: "Dr. John vindec toate bolile din lume". Mai merge ce mai merge şi vede un alt cabinet: "Dr. Smith vindec toate bolile din lume". Se gîndeşte el să-şi deschidă un cabinet asemănător. Zis şi făcut. "Dr. Bulă vindec toate bolile din lume".
Acum concurenţii s-au gîndit să-l elimine şi trimit la el un om să spună că nu are gust.
Pacient: Dom' doctor, orice mănînc nu pot să simt gustul mîncării. Nu ştiu ce să fac!
Bulă: Se rezolvă. Asistentă, vezi dulapul 6, sertarul 5, 2 linguriţe.
Pacient: Păi dom' doctor ăsta-i căcat.
Bulă: Pacient recăpătat gustul.
A doua zi pacientul vine din nou.
Pacient: Dom' doctor, am o mare problemă. Nu ţin minte nimic. Uit de la mînă pin' la gură.
Bulă: Nici o problemă. Se rezolvă. Asistentă, vezi dulapul 6, sertarul 5, 3 linguriţe.
Pacientul: Dom' doctor, dacă-mi daţi iar căcat...
Bulă: Pacient recăpătat memoria.
A treia zi pacientul vine iar.
Pacientul: Ştiţi, dom' doctor, am o mare problemă. Ştiti, eu cu femeile nu prea pot, ce mai, nu mi se scoală.
Bulă: Se rezolvă şi asta. Asistentă, te rog dezbracă-te.
Se dezbracă asistenta, se mişcă pe lîngă pacient, nimic.
Bulă: Da, e adevărat, dar staţi liniştit, se rezolvă. Asistentă, dulapul 6, sertarul 5, 2 linguriţe.
Pacientul: Dom' doctor, dacă-mi daţi iar căcat, te f*t şi pe tine şi pe asistentă de nu vă vedeţi.
Bulă: Pacient recăpătat potenţa. 
Asta merita citit!:))
Serus!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu