duminică, 14 octombrie 2012

Stressed out

Ii 10:40 seara si io inca ma gandesc ce truda o sa ne dea la testul de maine la romana.Pt ca...nu ne-o predat mai nimic!Tot ce am facut la lectiile astea o fost facut de noi si profa o contribuit foarte putin.Dar acuma numai pare sa fie ca si anu trecut cand ne lasa mai moale si nu punea atata accent pe literatura asta.O nu! De data asta pare foarte serioas.Si al dracului...intentionat o sa ne intrebe niste afurisite de detalii pe care numa mintea ei diabolica le poate gasi in cartea aia...Doamne bate-l de Harap Alb si pe Creanga cu scrisu lui cu tot.De fapt, nu ii el de vina. Ca doara societatea de azi are chef sa interpreteze in toate felurile fiecare text si fiecare carte din trecut si prezent.Nu ar lasa o carte sa fie doar...o carte.Ceva ce citesti de placere si te face sa iti imaginezi o lume noua.Nu, dupa profa de romana si altii am putea lua fiecare cuvant dintr-o opera si sa scriem un eseu de 2 pagini despre rolul lui in text, despre forma sa, despre simbolistica sa, si despre alte 100 de roluri fictive si inutile imaginate de noi insine.
Si de parca nu ar fi de ajuns atat, vineri, o inceput profa de romana iara cu subiectul banilor."Daca ai bani te distrugi moral si devi rau bla bla"...noh si ghiciti ce ii trece ei prin cap? "Rosu, ti-ar placea sa fi bogat?"....noh ce ma gandesc: mah, ii vineri.Ii ultima ora.Ase n-am chef de ea si de prostiile ei.Da' hai sa ii stric putin buna dispozitie si sa ii incep prost week-endu'.:"Da, mi-ar placea"..."Vai, dar banii il distrug pe om.Nu este om cu bani care sa fie bun"....Ai fir-ai al dracu' sa fi, deci nu vrei sa intelegi ca zici prost ce zici? NO lasa ca nici io nu ma las mai prejos.Si incepem frumos sa dezbatem problema si sa ii demonstrez clar si cu exemple concrete, ca banii nu te schimba neaparat.Dar ea nu si nu...noh, dar nu puteam sa las asa.Cum adica, sa castige ea? Doara nu o sa las prostia si nebunia sa conduca.Vorba aia: Tot mai rau te baga-n boala, prostu care are scoala".Asa ca am zis ca daca ii sa ne luam de bani, hai sa o lovesc unde stiu ca o doare:la partea religioasa.Si asa, i-am insirat cum Papa, preuspus trimis al sfinteniei pe pamant, uimbla doar in masina blindata, si are mereu haine care ar putea hrani o Africa intreaga.Dar tot nu am reusit...tregic, dar asta e.Ma pregatesc cum pot pt test si sper sa fie cat mai bine.
O stire faina acuma seara o fost chestia cu ala care o sarit de la peste 39 de km altitudine.


 Aici  puteti sa aflati mai multe chestii.Pe scurt, ii un nenea care o facut probabil cel mia misto bungee jump din istoria planetei.Nimic nu cred ca poate rivaliza cu ideea de a merge cu viteza sunetului.Chiar daca o avut costumu ala, tot o simtit o adrenalina mai mare decat simte un licean la BAC.
Vai, si urmeaza sezonu cu balurile!Abia astept sa vad cum o sa se chinuiasca bobocii de anu asta.Sa rad iar bine...poate se mai nimereste alt aiurit ca anu trecut care sa interpreteze "si-a bagat palosu in gasca" in modul cel mai pervers posibil....ganditi-va ca o tebuit sa mimeze asta....nu vreti sa stiti bcare o fost nefericita gasca care o primit...un palos.

Maxima anului in medicina:
Fraza anului, ce ar fi fost spusă de un câştigător al Premiului Nobel pentru medicină:
"În lumea actuală se investeşte de cinci ori mai mult în medicamente pentru virilitatea masculină şi silicoane pentru femei, decât în vindecarea bolii Alzheimer (pierderea capacităţilor intelectuale, ce apare la o vârstă înaintată). Din această cauză, în câţiva ani vom avea bătrâne cu bustul mare şi bătrâni cu penisul tare. Dar niciunul nu-şi va aduce aminte la ce servesc"

Daca vreodata voi ajunge sa am atata intelepciune cat o avut enea asta, o sa pot zice ca am trait cum trebe viata.Noh, si amu la pus ghiozdanu si facut dus!Profa de romana, pregateste-ti nervii pt ca o sa iti scriu la test de n-o sa stii ce ii mai placut: sa te droghezi pana la moarte, sau sa te impusti direct?
Serus!...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu