sâmbătă, 12 mai 2012

Let's do it for goodness sake!

Daca am fost atenti la Stirile Protv, la presa locala sau la locurile celelalte unde se vinde informatie pe paine, am observat azi , 12 mai, un mic eveniment in viata tarisoarei noastre: Romania. Si acest eveniment poarta numele de (ati ghicit, sau poate nu) "Let's do it Romania!".Pe scurt pt cei care nu au avut televizor, bani de ziar, sau chef sa se intereseze despre ce inseamna chestia asta, o sa spun ca e o actiune la nivel national in care se colecteaza voluntari pt a face curat prin zonele poluate ale tarii. Un fel de altii arunca, si unii mai cu bun simt se ofera sa ajute la curatat pt ca planeta asta sa nu moara dracului sub noi.Of, dar am pornit-o cam agresiv cu cometariul....stati putin...Am zis sa ma duc si eu ca doar macar o sa fiu cu prietenii si colegii.Dupa ce am fost nevoit sa alerg putin de pe platou pana in parcare la primarie pt ca locatia intaslnirii imi fusese incorect semnalata, am stat si am observat cum numarul voluntarilor crestea considerabil cu fiecare minut.O fost mai multi decat m-as fi asteptat. Probabil chiar decat se asteptau si organizatorii.Probabil de aia nu ne-o dat tricouri la toti....dar macar am primit apa si manusi si saci. Pe la vreo 9 am plecat cu autobuzele care unde am vrut.Am ales grupa care mergea pe Meses, dar se pare ca toti vroiau acolo.Asa am ajuns sa ne inghesuim intr-un autobuz vreo 60-70 de oameni in timp ce in celalalt se chinuiau sa scoata mai mult CO2 decat oxigen.Eh, lasa ca tot nu s-o distrat ei ca si noi.Cand am ajuns ne-am impartit fiecare in functie de ce o sa culegem, ca doara daca tot ii sa culegem macar sa o facem cum trebe.Si am pornit....am mers prin camp, pe marginea drumului, pe sub drum prin tunel, prin spini si vai si am fost in niste fantani abandonate.Am decis sa facem concurs cine gaseste cele mai ciudate chestii.Pritnre castigatori s-o numarat: un deodorant Mennen speedstick, parti de masina de la accidente, un cauciuc si cateva sticle cu continut misterios.Am facut si poze ca sa ne dam mari, si ca sa aratam cat de fotogenici suntem chiar si cand ne murdarim.Apoi am mers la o pizza.Adica eu si inca vreo 10 voluntari, ca restu o ramas sa astepte autobuzu'.Da' cum truda n-oi sta pana ii aduce din varfu' Mesesului pe ceilalti?! Lasa ca daca am mers pe jjos am aratat ca se poate si fara masina si am fost si mai eco decat ceilalti.Per total, organizarea de la inceput dadea semne ca activitatea avea sa esueze, dar pana la urma ne-am distrat si o fost chiar fain.La anu o sa fie si mai si.
Luni ar trebui sa dau teza la romana...Imi pasa? NU! si is mandru de asta. Am ajuns la concluzia ca profa nu mai merita efortul de a ma stradui sa-i invat materia.E ca si cum as incerca sa ma bat cu morile de vant.Oricum la teza ne da numa tampenii pe care le pot intocmi pe loc si oricum ne da note mari la toti.Insa io ma ingrijorez pt BAC...cu asta, nu il trecem nici unu din clasa. Si nu vreau sa-mi ratez viitoru pt o nebuna.Trebe sa o dregem cumva!
Eh, era sa uit complet! Vineri o fost zilele CNS-ului! O inceput ziua cam naspa pt ca toti colegii erau ceva gen: "La aia din C le-o dat test, si noi o sa dam! Ce ne facem?!"...io ma uitam la ei si ma gandeam:"You fools, there will be no test".Si nu stiu daca am comunicat cumva telepatic cu profu', dar chiar nu am mai dat test. Ce ma bucur ca nu mi-am invatat.Dar o trebuit sa pregatest culcusu pt iepurii pe care i-am adus la scoala ca sa aducem cat mai multa luma la standul nostru de zilele scolii.Cred ca o ramas traumatizati pe viata saracii. La inceputul zilei ma gandeam unde sa ii ingrop daca cumva fac infarct de la atata agitatie...dar, se pare ca o rezistat vitejeste.Oricum, s-o terminat repede activitatile: o fost un meci elevi vs. profesori, pe care din pacate l-o castigat profesorii ,si o fost si CNS are talent, pe care l-o castigat un coleg de-al meu  Andrei. In rest numa s-o dat mari astia de la conducere in fata elvilor de-a 8-a cat de smecher ii CNS-ul. Le-o aratat numa partea faina...las ca vad ei cand vin cu adevarat la CNS, nu numa' ase in vizita.
My queen of all

I’m choking in this mess of hazardous thoughts
Barely standing on the edge of our hearts
Wondering if it’s better to say goodbye
Or if everything is more than meets the eye.
To love, or not to care
To stand firm, or to barely be there
To watch over someone, or to let him in despair
To be single, or the part of a pair
What a dare…
Every thought is leaking through my skin
Every second is an opportunity for a new sin
But with you nothing is like this
With you, every moment is a bliss.
You know what I did today?
I got you a rose so that when I’ll say
“I love you” it won’t be just empty words…
But we didn’t met anymore
So I took it back to my home
And I’m counting the days
‘Till we’ll be together
And every fallen petal
Counts as a day.
I can feel my human flesh how it can no longer hold in
All my feelings and my inner fears
It’s torn apart by my blasphemous soul
Which makes a new wound sealed with blood and gold.
A wound that will leave a new scar for life
But a wound that can be healed at night
By the magic powers of an angelic touch
That can be found only in the person you trust
And love the most.
For me, that’s you my love
Only you can sew this wounds
And scare away the ghouls
From my dreams and replace them with
Your beautiful face and if
You could also drag me away from the cliff
And hold me tight in your arms
Until the fall of the dawn
My dear lady in black
My queen of all.

Si ca sa radeti, ca am auzit ca va place:
 Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine. Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar?! – E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost sofer la pompe funebre.

O sa incerc sa fiu ceva mai activ cu blogu, ca acuma se termina scoala minten. Numa sa treaca putin tezele...
Serus!...

2 comentarii:

  1. :)) nebunule... tot timpu' cand citesc post-urile tale rad cu lacrimi mai ales ca , corect graiesti :)) cat despre blog si toate alea :) keep up the good and awsome work!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca iti place:)) sper sa fie la fel de bune si post-urile viitoare

    RăspundețiȘtergere