duminică, 20 mai 2012

Counting the days...

Daca am calculat bine si stiu sa citesc un calendar, mai avem cam 5 saptamani de scoala.Asta vina cam...35 de zile cu week-end-uri si 25 fara.Dar astea is numai niste numere comparat cu timpul pe care il percepem noi cand stam la scoala.Cu totii stim ca un minut de scoala dureaza cat 10 normale.Iar daca ora ii plictisitoare, poate ajunge cat 20.Dar, cu toate astea, noi elevii ne straduim sa rezistam acestui chin zilnic, si sa ne taram zilele pana la vacanta de vara, scopul suprem al tuturor.Acel moment cand poti zice:Azi, e ultima zi de scoala.Azi putem urla:VACANTA!...e un sentiment ce il simteau doar cavalerii din Evul Mediu atunci cand atacau si urlau ca nebunii.E ceva magestic...
Dar destul cu filozofatu'!Saptamana asta o trecut prima din cele 4 teze.Si o fost exact cum ma asteptam.Simpla si inutila.Pur si simplu am scris povesti.Acuma is curios de tehnica pe care o sa o foloseasca profa ca sa ni le corecteze.Probabil ceva gen:O, asta are citat..ii dau 10...Hmm, asta o scris urat..9.Sa speram doar ca nu o sa fie la fel ca si modul in care s-o ocupat de revista.Deci femeia aia nu stie sa faca o revista cum trebe! Da' daca tot te hotarasti sa faci ceva, apai fa-l cum trebe! O pus o poezie de a mea avand ca autor o alta colega, si pe mine m-o pus autor la o poezie de la altcineva si uite asa, o ramas o colega fara poezie.Si nici nu am primit despagubiri pt copyright...macar o ciocolata, ceva...Si cica ne da un 10 la aia care avem articol...si cand sa imi treaca mie:Ah, Rosu ai o data aici..tie nu iti trec...Bine ca io am putut sa iti dau articole chiar daca esti nebuna.Acuma trebe sa fiu ca sfantu' la ea la ora..
Vineri am mai scapt de ore pt ca o fost etapa zonala la "Sanitarii priceputi" si astia de la Crucea Rosie o stat pe acolo sa ajute la organizare.Culmea, ca fix cand lipsesc si io nu dau test la istorie colegii si nici nu prea fac ore serioase.Parca ar fi ceva plan universal sa imi faca mie in ciuda...

STAY
Here I stay
On the edge, waiting
For love to come
And engulf me
Carry me away in our world of might
And magic.

Help me forget today
Make me think of tomorrow
When I’ll finally lose this sorrow
And in the bright sun of May
You’ll kiss me.

My dreams are full of your entity
And all I have left from you
Is that bitter-sweet taste of your lips
That keeps reminding me of those days
When we met only once in a while
And even then, we were like strangers.

Today,
I didn’t give you a rose
Nor did I say “Good morning sunshine!”
To show you how much I love you.
But I don’t think you mind
Because as long as we’re together
With our bodies, hearts and souls
All the rest can disappear
And leave us alone
Together.

What do we have to do
To prove our love is worthy
Of staying in this world?
And that we’ll never interfere
With its laws and rules.

We’re just two lovers
On a road called “Happiness”
A road that few find
But when they do
They’re going to give their best
To stay on it
And make their story true.

Let’s walk
And talk
Let’s kiss
I won’t miss
Another second without you
And I’ll be gone…

Urmeaza cateva saptamani de teste si teze,ziua copilului, si dupa aia vine "VACANTA MARE".Pana atunci, hai sa radem putin:
 Trei tipi se lauda cu fiii sai.

Primul: "Fiul meu este atat de norocos incat a acumulat o avere. Si este suficient de bogat incat si-a permis sa-i cumpere unui prieten o casa."

Al doilea: "Al meu are reprezentanta auto si ii merge atat de bine incat i-a daruit unui prieten un Porsche."

Al treilea: "Al meu... da ...Danseaza intr-un bar de homosexuali si lucrurile ii merg atat de bine, incat un prieten i-a daruit o casa iar altul un Porsche!".


Serus!...



Un comentariu:

  1. Another EPIC post ! :)) Poeziile awsome as always, bancul ales cu grija si foarte tare :)) iar, ce sa mai spun despre restu'... absolutement ( daca e corect ) genial :))

    RăspundețiȘtergere