joi, 30 iunie 2011

Romania is my country...

Stiam eu!....Tot timpul am stiut-o insa acum am si confirmarea.La Zalau , mai exact la scoala gimnaziala ,,Gh. Lazar'' s-a dat mita la profesorii din comisie.Se pare ca mama unui anume elev a starnit controverse in randul parintilor dupa ce ca le-a spus sa nu faca contestatie pt. ca o sa le scada notele dramatic la copii, ea insasi a fost surprinsa intrand in scoala pt. a depune contestatie pt. copilul ei (la amandoua materiile inca...cata nesimtire)....insa alaturi de ea mai avea si un plic...Mda....presupun ca acolo se afla mita.Rusinos!Si inca a mai si mers!Cica i-ar fi crescut notele cu un punct la respectivul.Si atunci apare intrebarea: Daca s-a intamplat acolo, unde(in Salaj) s-a mai intamplat?Cine stie ce retardati au sa ajunga la liceele bune doar pt. ca parintii lor au ''pile''.....oare unde se indreapta tara asta?
In fine...ca sa mai uitam de raul din jurul nostru am decis sa caut niste chestii amuzante zic io, pe faimosul youtube.Si tot cautand asa am dat de 2 video-uri relaitv interesante.Primul este mai mult pt. momentele alea cand  pur si simplu nu ai ce face si vrei sa iti mananci creierii la calculator.Al doilea o sa va faca sa radeti orice ati face.Poate ca le-ati mai vazut....Lasati un comment si ziceti-mi care va place mai mult.


Serus!...

luni, 27 iunie 2011

Nothing...

Azi am avut parte de o dezamagire profunda.Dupa ce ca a trebuit sa ma trezesc pe la 8 si un sfert dimineata, ca sa pot sa ma duc la scoala sa vad rezultatele dupa contestatii, am ajuns sa-mi dau seama ca mai bine as fi dormit.Nimic!Pur si simplu nimic.....nu mi-o crescut nota deloc....Dezamagire totala.Ei asta e!Va trebui sa ma descurc cu notele astea asa cum sunt.Privind partea buna a lucrurilor, mi-am facut astfel plimbarea de dimineata si astfel am devenit cu 0.00000001% mai sanatos.Yey!In fine...Trecand la chestii mai importante, tot azi am mers pana la Cosmote sa vad de ceva telefon ieftin si bun.Nu de alta dar in curand imi expira abonamentul la Orange si sincer sa fiu m-am saturat sa fiu controlat de ,,portocale'' asa ca ma duc unde probabil voi gasi o oferta mai buna( sper io).Insa inca nu m-am hotarat ce sa imi iau, dar probabil va fi ceva nokia de-asta cu touchscreen....cce sa faci, nu ne e bine cu ele dar nici fara ele nu putem fi.Eeh cam atat!


Serus!...

sâmbătă, 25 iunie 2011

Waiting...

Si venira si rezultatele....Dezamagitor!Cel putin la romana...cum indraznesc aia sa zica ca io merit 8.40?Nu zic ca is de 10 dar totusi....tocmai de asta am decis sa depun contestatie.Da' ce cred ei?!Ca pot sa-si bata joc de noi cum au ei chef?Ei lasa ca vad ei.In fine nu asta conteaza....sau cel putin nu asa mult.Recent am incercat sa ma apuc de scris poezii...nu stiu ce parere aveti voi despre acest gen de exprimare insa sa va arat ce am reusit pana acum:The Fire that Ends Love

One day a boy met a girl.

She was everything he ever wanted.
She was everything he ever hoped for.
She was everything he thought wasn't possible.
She was everything he thought he would never find.

They fell in love, a different kind of crazy love. Like nothing he had ever felt in his life. They talked of spending their lives together... until the day they died. They talked of children, they talked of happiness.

She was his first love.
She was good to him.
She was sweet to him. 
She cared for him.
She made him happier than anyone else ever could.

The boy felt the same way. But apparently he wasn't good enough at showing it to her.

She wanted to take a break.

The boy didn't but what choice did he have. Things went ok for a while. But being apart fueled the boy's depression... It was like throwing gasoline onto a fire. He couldn't take it and kept telling the girl how he felt.

She said it was ok because he was just sad.
She eventually had enough and ended everything.
She ended everything for good.
She was going to do what made her happy.
She was done thinking and caring about what other people wanted.

The boy couldn't handle the feeling that someone had cut him open and lit his heart on fire and left it to burn.
So in the end the boy did the same. He cut himself open… poured gas into his chest… and lit a match… and burned until there was nothing left.



Si...The cry of the Nihilist

I stand alone now
‘cause all my friends are gone
I am forever alone now
Nobody shall disturb me again
Now I fell an unknown pain
Of long forgotten times
My heart is bleeding again
But this time is hard.
I start to cry
Because the pain is to strong, it conquers me all
But what is that sound that I hear?
It’s like a mist
It’s the cry of the Nihilist
A lonely creature
Which decided
To find a shelter in my soul
And when I’ll fell alone
It’ll come and take me home
But not the kind of home you think about
Oh, no
Mine is much more than that
It is a faraway land
Buried in the corpses of the dead
That my dears
Is my HELL!
And now I can hear it again
It reaches out to get my soul
But it won’t do it, oh no!
I’d rather die than go again
In that time forgotten  wasteland
And so I try to grab the sword
And fight my way back to my throne.
But the force inside me can’t resist
The power of the Nihilist
Taken again I shall be
Thrown away in my misery
Forgotten by my love
Hated by my ones
Rejected by my God
He took me to the place
Where fire eats your face
Where feelings are numb
And death is all around
Please save me from this pit
Or I shall die of it
Reaching for the dagger
To cut away my anger
The blood  is flowing slow
And my end is so
Close that I can
Fell it in
My hand.

Sincer nu stiu ce sa zic....ati putea sa imi ziceti in commenturi care va place? de ce ?Ma rog...acuma nu ca m-as apuca de poezie...asta e mai mult pt. momentele alea in care n-ai cu cine sa mai vorbesti si te refugiezi in ce poti mai bine.Anyway...sper ca la voi examenele o fost mai blande...Succes in continuare la intrarea la liceu!


Serus!...

miercuri, 22 iunie 2011

Finally done...

Apai gata!Nu mai vreau sa aud de examen pana cel putin pe data de catva decembrie.A trecut si faza a 2-a.Acuma mai ramane sa vedem ce am facut.......ia ziceti-mi voi cat ati luat?

luni, 20 iunie 2011

First stage...over

D'apai dupa cum bine stiti azi a avut loc prima faza de examinare a elevilor de clasa a 8-a....prin examenul la limba si literatura romana.Si doamne fi laudat am stiut .....amu ramane de vazut cat de bine am stiut.Da' de'un 9 tat am facut.Si cand ma gandesc cat ne-am chinuit tot anu' sa invatam, sa stim si alte de'astea......si acum totul s-a rezumat la un subiect as zice patetic care nici macar n-o fost asa de interesant.Ce bine ca nu m-am pus sa invat  in week-endu' asta......Insa acum urmeaza greu'....MATEMATICA!
Daca la romana subiectele si rezolvarile au diferite variante de rezolvare la matematica ii numa' un mod sfant si drept..daca nu-l stii apai atunci ai pus-o.Sa speram ca o sa fie la fel de usor ca si la simulare.Multumesc tuturor celor care mi-au urat succes si vreau sa spun doar atat:
DACA CITITI ASTA SI DATI SI VOI EXAMEN, SA AVETI BAFTA, NOROC SI MULT SUCCES!
Doamne ajuta!



Serus!...

miercuri, 15 iunie 2011

Just walking

Astazi a fost o zi in care daca aveam un pedometru la mine sigur ar fi facut scurtcircuit.Am umblat azi de n-am avut noroc...intai a trebuit sa caut in tot centrul Zalaului o pereche de casti pentru PC, dar fara microfon....si nu stiu cum se face dar se pare ca nimeeni nu mai face casti de'alea...asa ca pana la urma m-am vazut nevoit sa ma adaptez si sa iau o pereche cu microfon.Dar nu stiu ce m-a apucat dupa aia ca in loc sa ma duc acasa m-am hotarat in mod inconstient sa ma plimb prin oras fara vreun motiv anume....Ce-i drept nu prea m-a deranjat,deoarece am mai vazut si eu cate ceva prin oras...De exemplu la o trecere de pietoni am avut placerea de a vedea un grup de 3 jmecheri de'astia cu paru' lins si manele in telefon...dupa ce m-am uitat cu scarba la ei mi-am indreptat privirea spre trotuarul lor.Atunci am inceput sa rad in hohote ca un nebun( noroc ca nu mai era nimeni langa mine)....motivul?Dintre cei 3 magnifici 3 aveau niste tenisi de un roz incredibil...am ramas uimit de cat de mult te poti injosi cu buna stiinta,....is curios ce au aia in creier....Probabil tot ceva lume roz si plina de curcubeie =)).In rest totul o decurs cum ar trebui sa decurga o plimbare...


Serus!...

duminică, 12 iunie 2011

Mama lui de internet...

Poate ca ati avut si voi probleme de genu' in viata voastra de internauti...dar pe mine ma scoate din sarite!Ieri dimineata internetul mergea struna,perfect...pe cand sa ma uit si io la un film pe net aseara ce sa vezi?PAC!Nu mai merge internetu'!Da' culmea ca azi o reenit la fel de misterios cum o si disparut...Nu stiu ce fac aia de la Romtelecom pe la ei dar io sincer ma enervaez odata si ma duc la ei s'apai atunci vad ei scandal.In fine...Sa lasam aceste probleme.Toate aceste rele palesc in fata unei mari minuni a lumii gastronomice:CREMESUL!(facut ieri si terminat de mancat azi).Dupa mine e cea mai buna prajitura pe care o poate face cineva acasa.Pe langa asta maine nu rebe sa merg la scoala ca este zi libera, multumita bunavointei lui Dumnezeu care a facut ca a 2-a zi de Rusalii sa cada intr-o luni...Mdaaa.....




Serus!...

vineri, 10 iunie 2011

Inceputul sfarsitului...

Joia neagra...ultima zi din generala,s-a dus precum se duce zapada intr-o zi de iulie...Au trecut 8 ani frumosi din viata mea si a altora...colegi, prieteni, profesori si alte cunostiinte.Nu va voi uita niciodata!Promit sa va intalnesc cat mai des si sa imi amintesc de voi in fiecare clipa a vietii mele...Dragi colegi,daca cititi asta sa stiti ca asa cum am fost,am fost o clasa unica,un colectiv bazat dar mai presus de toate...am fost, suntem si vom fi...O FAMILIE!Chiar daca soarta si drumurile vietii ne vor desparti, eu sper ca cel putin in inima si in  minte sa fim impreuna .In astfel de momente as fi in stare sa dau ani din viata mea doar ca sa prelungesc momentele alaturi de voi.Imi vor lipsi toate acele dimineti petrecute cu voi,povestind despre una alta...Si cand privesc inapoi nu imi vine sa cred ca timpul a fost atat de grabit si a trecut peste noi pur si simplu...De asemenea as vrea sa le multumesc si profesorilor/profesoarelor si doamnei invatatoare pt. tot ce au facut in acesti 8 ani.Le multumim pt. faptul ca ne-au indrumat pe calea vietii si ca si-au sacrificat nervii,plamanii si timpul ca sa ne invete cate ceva.
Acum,dupa cum am mai spus totul depinde de ce vom alege sa facem in continuare,...s-ar putea ca unii dintre noi sa nimerim la acelasi liceu, altii poate nu vor dori sa-si aminteasca de generala...oricum ar fi eu unul sunt trist ca nu am putut face mai multe lucuri alaturi de colegii mei.Dar cine stie...poate ca intr-o zi se vor intampla si astea...,,I'm not strong enough to stay away''...e prea devreme ca sa spun la revedere...pt. ca ne vom mai vedea.Asa ca va spun:PE CURAND!

miercuri, 8 iunie 2011

Nuuu!

Miercuri...ultima zi de scoala...maine festicitate si banchet.Ultima zi in care clopotelul a sunat de pauza si de intrare, ultima zi in care ne-am intalnit ca si colegi de scoala...inceputul sfarsitului.Vom merge toti pe drumul nostru iar daca vom avea noroc ne vom intalni la cate o intersectie de viata asteptand autobuzul care sa ne duca pe fiecare cat mai departe in viata....dar oare atunci ne vom mai recunoaste?Sau ne vom aseza pe scaune diferite si vom uita trecutul?Sa speram ca nu....eu vreau sa avem un microbuz numai pentru noi...in care sa calatorim toti si care sa ne duca doar pe drumul cel bun....Dar din pacate nu putem face tot ce vrem...


Adio dar ramai cu bine...

marți, 7 iunie 2011

Shopping si altele

Doamne fi laudat si marit!Le-o dat la astia de la scoala prin cap ca azi ar putea sa ne lase cu o ora mai repede acasa...Profitand de acest prilej unic in viata am decis ca ar fi mai interesant sa ma plimb prin oras decat sa merg direct acasa, asa cel putin ma mai prindea si pe mine soarele.Dar soarta a decis altceva.Pe cand ma plimbam io mai cu spor primesc un telefon de la o persoana foarte importanta...maicamea.Din pacate aveam nevoie de o pereche de pantofi noi si tocmai atunci era si mama libera ca sa dam o tura de shopping.Dar trebuie sa recunosc am fost uimit de numarul de pantofi care aratau la fel(diferenta consta doar intr-o cusatura mai altfel).Din fericire nu a trebuit sa umblam mult ca sa imi aflu o pereche...nu-s io asa mofturos in legatura cu chestiile astea plus ca nu prea aveam chef.Maine trebe sa nu uit sa duc cartile...dupa un an in care ne-am chinuit sa invatam din ele acum le lasam la alti fraieri care sa se chinuie sa le aduca la scoala.De asemenea maine am numa ore de dirigentie de la 8 la 11...yey!Cam atat pe ziua de azi...



Serus!....

luni, 6 iunie 2011

Nu cred...

Uite ca se intampla.A venit si ultima saptamana de clasa a 8-a...stiam ca va veni si vremea asta insa nu ma asteptam sa vina asa de repede.Nu imi vine sa cred ca s-ar putea sa nu-mi mai vad colegii...nu, asa ceva nu o sa permit.O sa fac eu cumva sa ne mai intalnim din cand in cand.Si totusi...cand te gandesti ca timp de 8 ani ne-am tot intalnit in fiecare saptamana si ne suportam reciproc...si prin cate am mai trecut la teste, teze, chiuluri...
In fine...sa nu ma mai gandesc la asta ca ma apuca plansu'...Azi o fost iara cald de doamne' feri'!Atata s-o tat plimbat noru' ala de ploaie si tat n-o facut nimic pana la urma, numa poate eventual o reusit sa-mi faca mie ciuda.Cu toate astea am decis sa ies afara sa vad ce se mai intampla in micul nostru oras.Sincer am ramas uimit cat de calm poate fi....toata lumea se plimba linistita,calma, nici o cearta, nici un scandal....e bine asa.Sa speram ca in saptamana asta care a mai ramas sa reusim sa ne simtim cat mai bine...numa de n-ar fi scoala asta...si profii astia neintelegatori...Eee asta e.


Serus!...

duminică, 5 iunie 2011

In deplasare

Azi a fost o zi numai buna de mers la plimbare...Asa ca impreuna cu familia am mers la unchiu meu in...Baia Mare.Desi a trebuit sa ma trezesc dimineata devreme(cam pe la 7) tind sa cred ca a meritat.Ce-i drept ne-o cam luat ceva drumu' pana acolo...noroc ca am avut ipod-ul cu mine si m-am jucat sau am mai ascultat muzica.Dupa ce am ajuns au inceput discutiile de rigoare si toate cele....insa eu eram cam plictisit si daca tot eram in Baia Mare am zis sa profit de asta.Asa ca am decis sa merg la mall-ul ala nou(Gold Plaza) sa vad si eu ce-i cu el.Ma amu ce sa zic...i asa si asa....nu foarte mare da nici prea mic.Insa trebe' sa va marturisesc ca are un cinema fain.Am si fost sa vad ,,Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi'', in 3D.Dragut filmu'....nu foarte tulai doamne' dar ok.
Pe langa aceasta minunata calatorie aseara am avut alta intaplare fantastica.Un coleg de-al meu mi-o dat sa vad un documentar intitulat ,,Demascarea industriei muzicale'' pe youtube.Deci.....dupa ce am vazut chestia aia nici el si nici io nu ne-am culcat pana la 5 dimineata.Daca o sa va uitati o sa va dati seama de ce.In fine....In rest a fost ok azi.




Serus!..

vineri, 3 iunie 2011

Ioii

Apai tare ciudat o fost azi....desi ma bucur ca ii vineri si ca mai sunt cateva ore pana intram in miezul week-end-ului trebuie sa marturisesc ca nu m-am simtit niciodata atat de speriat cum am fost azi.M-am hotarat  sa mai dau o tura cu rolele prin oras, cum tot aveam de mers undeva,am zis sa o fac cu stil....buunnn.Acuma' drumu' incolo o fost usor si sigur...da' mie mi-o trebuit sa vin pe altu'.Pe drum am vazut niste fete si mi-am zis ia sa ma dau in stamba...trotuaru' era asa mai denivelat si ingust  plus ca eram la nici 50 de cm de drum...Si pe cand ma dadeam io mai bine dau intr-o groapa si ma invart un pic in niste scheme nevrute mai mai sa ma duc in strada sa ma calce o masina care atunci trecea pe acolo....Le-am si dat jos dupa aia.Nu stiu daca o sa le mai port...poate le vand..
In fine...multam lu' Dumnezo' ca am scapat intreg.


Serus!

joi, 2 iunie 2011

Cald azi

Dupa cum poate v-ati dat seama azi a fost o canicula infernala...daca acum e asa apai ma gandesc ce a fi in mijlocu' verii....o sa se evapore apa in sticle.Dar totusi am profitat de vremea excesiv de frumoasa de afara si am mers pana in parc sa imi incerc rolele.O mai venit si cativa colegi de clasa si am inceput sa ne plimbam toti, prin oras....parca eram ceva gasca de'aia periculoasa rau...
Era sa pic in mijlocul trecerii de pietoni cu rolele mele....daca va ganditi ca sunt un nepriceput sa stiti ca io nu am role de'alea cum are fiecare...a mele is ase', mai ciudate..De asemenea o chestie interesanta azi o fost faptul ca am mers la bisericca in ora de religie.Dar din nush ce motive nu m-am putut concentra...poate o avut legatura cu faptul ca noi ne uitam care are paru' sau mustate mai faine...dar o fost fain.Sper sa fie si maine vreme faina ca vreau sa ma m ai dau cu rolele...si cine stie poate ma mai intalnesc cu ceva colegi.Sa speram....


Serus!

miercuri, 1 iunie 2011

De ce atunci

Nu credeam sa ma insel vreodata atat de mult.Toata ziua a fost un soare de vreo 30 de grade...cu atata vreme faina in jur m-am decis si io sa ma duc sa ma plimb.Mi-am luat niste pantaloni scurti si un tricou.Pe cand ma plimbam mai bine apare un nor negru ca noaptea in urma mea....si cand sa zic io ,,no' amu nu cred ca ploua'' s-o apucat a ropoti o ploaia de'aia ca si la haitieni.Pe cand am ajuns si io acasa eram ud si la cioantele cele mai adanci.
In fine...bine ca am ajuns si nu am mai stat sub acoperisu' ala ca sa nu ma ploaie...ca nu stiu cand as fi scapat.Tot azi mi-am dat proba de aptitudine la engleza.Scrisa si orala.Deci la scrisa ne-o dat numa in batjocura ca o fost nepermis de simplu, iara la orala m-o enervat examinatoarele alea ca o sarit peste mine si io luat pe altii, si io stateam ca fraieru' si ma uitam cum tati se duc numa io nu.Da las' ca o trecut si asta cumva...Insa dupa ce s-o terminat si asta ase' am fost de fericit ca am facut asta:



Nu-i nu stiu ce....ii numa un plus facut de mana.Am vazut pe net si asa mi s-o parut de fain ca nu m-am putut abtine sa nu fac si io.No bine....sa vedem ce-a fi maine



Serus...